Jihomoravský kraj: Novým koordinátorem očkování je Jindřich Weiss, nahradil Lukáše Homolu

03.04.2021 13:59

Do funkce jmenoval Weisse hejtman Jan Grolich od 1. 4. 2021, doktor Homola končí na vlastní žádost.

Jihomoravský kraj: Novým koordinátorem očkování je Jindřich Weiss, nahradil Lukáše Homolu
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Jihomoravský kraj - logo

„Pan doktor Homola hned na začátku říkal, že nám může dát čas jen do konce března. Všechno nastartoval a nastavil systém plánování. Novému koordinátorovi Jindřichu Weissovi se bude lehce navazovat. Naprosto skvělá spolupráce a velký dík za odehrání krátké, ale životní role,“ ocenil práci dosavadního koordinátora hejtman Jan Grolich.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

„Byly to nejnáročnější měsíce, které jsem kdy zažil. Ale podařilo se to zvládnout díky skvělému týmu lidí, kteří mi pomohli. Většina z nich pokračuje dál, takže jsem přesvědčen, že je očkování v JMK v dobrých rukou,“ shrnul své působení končící koordinátor Lukáš Homola, který se naplno vrací ke své lékařské praxi v Dětské nemocnici.

Jindřichu Weissovi teď Lukáš Homola předává žezlo pouze pomyslně, spolupracovali spolu totiž prakticky už od startu očkování.

„S Lukášem Homolou jsme do tohoto projektu naskočili oba v polovině ledna. S kolegy z JIC Janou Švecovou a Tomášem Mejzlíkem jsme měli na starosti výstavbu krajských očkovacích center a podporu Lukáše. Přebrání agendy bylo tedy plynulé. Chci na Lukášovu práci bezešvě navázat,“ uvedl Jindřich Weiss.

Ten vystudoval Evropská studia a Právo na Masarykově univerzitě, od roku 2008 pracuje v JIC, kde vede tým podpory podnikatelů. Hlavním cílem Weisse je splnit cíl Strategie očkování JMK, podle které má být do konce srpna naočkováno 70 % obyvatel Jihomoravského kraje starších 15 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…