Jihomoravský kraj: V soutěži Kraj mého srdce 2022 zvítězila jižní Morava

14.03.2023 10:57 | Tisková zpráva

Absolutním vítězem 11. ročníku ankety Kraj mého srdce se letos stal Jihomoravský kraj. Získal celkem 9979 hlasů a z jednotlivých kategorií si odnesl jednu zlatou, tři stříbrné a tři bronzové medaile. Navázal tak na titul z předloňského roku.

Jihomoravský kraj: V soutěži Kraj mého srdce 2022 zvítězila jižní Morava
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Jihomoravský kraj - logo

Podle výsledků ankety na jih Moravy lidé nejraději vyrážejí za folklórem a tradicemi. „Jižní Morava je objektivně nejkrásnější místo na světě. Jsem moc rád, že to tak vnímají i turisté a všichni, kteří k nám přijeli na návštěvu. Díky moc,“ prohlásil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich.

Oficiální vyhlášení výsledků a předání cen vítězům se uskuteční 17. března 2023 u příležitosti mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky Holiday World v Praze.

Soutěž každoročně pořádá redakce KAM po Česku, pod záštitou Asociace krajů České republiky. Cílem je zjistit a meziročně porovnat vývoj oblíbenosti krajů z pohledu návštěvníků a jejich volnočasových aktivit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…