Jihomoravský kraj investuje do bezpečnosti provozu

04.11.2022 13:29 | Tisková zpráva

Zastupitelstvo Jihomoravského kraje na svém zasedání dne 3. listopadu 2022 schválilo převod finančních prostředků ve výši 7,5 milionu korun na opatření sloužící k zajištění bezpečnosti provozu.

Jihomoravský kraj investuje do bezpečnosti provozu
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Jihomoravský kraj - logo

Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje obdrží finanční prostředky na investice na silnici II/418 Sokolnice, kde dojde k opravě vozovky pozemní komunikace, obnovení dopravního značení a realizaci barevné bezpečnostní protismykové úpravy povrchu, což vyjde na 2,3 milionu korun. Dalších 5,2 milionu pak půjde na další výměnu a doplnění svodidel na silnicích II. a III. třídy.

„Bezpečnost provozu bereme jako jednu z priorit při alokaci finančních prostředků do dopravních staveb v Jihomoravském kraji. Realizace oprav svodidel u krajských silnic vychází z míst, která nám byla doporučena Policií ČR s ohledem na dosavadní stav,” říká Jiří Crha, radní JMK pro oblast dopravy.

Navýšení finanční prostředků pro SÚS JMK bude kryto zapojením Fondu BESIP.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…