Jindřišská zůstává majetkem České pošty, zájemce nenašla

26.05.2024 11:27 | Tisková zpráva

V úterý 14. května byl termín pro registraci zájemců o koupi areálu na rohu pražských ulic Jindřišská a Politických vězňů. Případní kupci měli složit vratnou kauci 100 tisíc korun, aby jim mohla být poskytnuta veškerá dokumentace k nemovitosti.

Jindřišská zůstává majetkem České pošty, zájemce nenašla
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Její odhadní cena byla 1 537 820 090 korun. Do uvedeného termínu se žádný potenciální zájemce nepřihlásil a prodej budovy neproběhne.

Česká pošta nyní připraví další varianty nakládání se svým majetkem. Jednou z nich je racionalizovat provoz ostatních pražských nemovitostí i s ohledem na další využití Jindřišské, která může pojmout pracovníky z jiných objektů v Praze.

Jedná se především o budovy na Letenském náměstí, v ulici Sokolovská na Palmovce, v ulici Moravská v Praze 2 a Sportovní v Praze 10 nebo o objekt na Ortenově náměstí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:18 24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se ve 24.…