Jiří Krátký jmenován generálním ředitelem skupiny Altron Group

06.01.2014 19:15

Společnost Altron Group, přední globální dodavatel řešení a technologií pro datová centra, dnes oznámila, že Jiří Krátký (53) byl jmenován jejím generálním ředitelem.

Jiří Krátký jmenován generálním ředitelem skupiny Altron Group
Foto: red
Popisek: Altron

Jiří Krátký bude řídit činnost týmů ve všech divizích skupiny Altron Group, včetně divizí Altron Data Center Solutions a Altron Business Solutions. Jeho hlavní zodpovědností jako nového generálního ředitele skupiny bude podpořit další růst podnikání, podnítit inovace a pomoci jednotlivým divizím společnosti získat přístup na nové trhy. Převezme povinnosti od stávajícího generálního ředitele a zakladatele společnosti, Milivoje Uzelace, který bude i nadále působit ve společnosti jako předseda dozorčí rady společnosti Altron Group.

„V uplynulém roce nám Jiří pomohl definovat poslání skupiny a naší vizi pro rozvoj podnikání do budoucna. Jeho důkladné znalosti toho, jak technologie mohou zvýšit efektivitu obchodních procesů a podpořit růst, ještě více posílí postavení společnosti Altron Group na trzích ve střední a východní Evropě a na Blízkém východě a také nám pomohou vstoupit na nové trhy,“ uvedl Milivoj Uzelac, odstupující generální ředitel společnosti Altron Group.

Jiří se v technologickém odvětví pohybuje již dvacet let a ve společnosti Altron Group pracuje téměř rok, nyní ve funkci ředitele pro strategii a obchodní rozvoj. Předtím, než se stal členem týmu Altron Group, působil v nejvyšším vedení celosvětově uznávaných společností, mezi něž patří společnosti Gartner, EMC, Sun Microsystems a Bentley Systems. Studoval na mezinárodním institutu International Institute for Management Development (IMD) a na Českém vysokém učení technickém v Praze (ČVÚT).

O společnosti Altron Group

Společnost Altron Group je předním dodavatelem řešení a technologií pro datová centra, se silným zaměřením na softwarový vývoj. Společnost, založená v roce 1995, sestává ze dvou hlavních divizí: Altron Data Center Solutions a Altron Business Solutions. Společnost Altron Group zaměstnává 250 pracovníků v pobočkách v České republice, Kypru, Ománu, Rusku, Slovensku, Ukrajině a Spojených arabských emirátech. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…