KB: Mobilní banku 2 využívá téměř 120 tisíc klientů

21.04.2014 19:05

Zájem o správu financí přes mobilní telefon stále roste. Aplikaci Mobilní banka 2 od Komerční banky má již téměř 120 tisíc klientů, z toho 90 tisíc ji užívá aktivně. Aplikace přináší řadu funkcí a užitečných informací nejen klientům Komerční banky, ale i ostatním uživatelům chytrých telefonů.

KB: Mobilní banku 2 využívá téměř 120 tisíc klientů
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Naplno využijí možnosti Mobilní banky 2 zejména klienti Komerční banky. Ti mohou mimo jiné zadávat příkazy k úhradě, platit jednoduše s pomocí QR kódů nebo mít přehled o investicích v podílových fondech. Majitelky kreditní Lady karty oceňují jednoduchou možnost vyhledat obchody, kde mohou získat speciální slevy pro vlastníky kreditní karty.

Užitečná je však Mobilní banka 2 pro každého bez ohledu na to, v jaké bance má svůj účet. Aplikace pomůže vyhledat nejbližší bankomat či pobočku Komerční banky, užitečné a často využívané jsou simulátory pro plánování hypotečních a spotřebitelských úvěrů.

„Neustále pracujeme na tom, aby Mobilní banka 2 byla pro uživatele multifunkčním nástrojem, s jehož pomocí budou moci zařídit většinu svých finančních záležitostí. Prostřednictvím chytré aplikace si již dnes mohou uživatelé sjednat cestovní pojištění, zaplatit letenky a zjistit, jaký je aktuální kurzový lístek Komerční banky,“ uvádí Mojmír Prokop, manažer odboru Multichannels KB.

Mobilní banka 2 plní funkci virtuálního bankéře, který je v chytrém telefonu jeho majiteli k dispozici 24 hodin denně. Mobilní banku 2 mohou stáhnout do svého zařízení majitelé telefonů s operačními systémy Android, Apple iOS a nově také Windows Phone.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…