KIDSOK: Cestujícím pomůže nová informační linka

31.08.2017 10:28

Od 1. září budou moci cestující ve veřejné dopravě v Olomouckém kraji využívat služeb telefonní informační linky. Zavede ji krajský koordinátor dopravy KIDSOK.

KIDSOK: Cestujícím pomůže nová informační linka
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Nová linka pro Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje (IDSOK) bude mít telefonní číslo 588 88 77 88. Zájemcům bude k dispozici v pracovních dnech od 7 do 15 hodin.

Cestující se na lince dozvědí například podrobnosti o cenách a platnosti všech jízdních dokladů v IDSOK, seznámí se s KOMBIZÓNAMI a ověří si informace o tarifních zónách. Pracovníci linky jim také sdělí vše potřebné o žákovském a studentském jízdném, průkazech umožňujících slevy a uznávání dokladů při přestupování mezi osobními a spěšnými vlaky, příměstskými autobusy a městskou hromadnou dopravou.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…