KRNAP: Vstupné do Krkonošských muzeí zdražuje

04.02.2023 22:30 | Tisková zpráva

I pro Krkonošská muzea Správy KRNAP znamená současná energetická krize nárůst nákladů, a tak jsme byli nuceni po řadě let přistoupit k určitému zvýšení cen vstupného. Zároveň ale chystáme dárek ke květnovým 60. narozeninám Krkonošského národního parku.

KRNAP: Vstupné do Krkonošských muzeí zdražuje
Foto: KRNAP
Popisek: KRNAP

„I Správa Krkonošského národního parku nese na svých bedrech náklady, spojené se současným navyšováním cen energií. Po letech jsme tedy přistoupili také my ke zvýšení cen vstupného do našich muzejních expozic,“ říká náměstek ředitele Správy KRNAP Jakub Kašpar. Ani zvýšené ceny vstupného by snad neměly být ranou pro žádný rodinný rozpočet. „Věříme, že naši návštěvníci pochopí, proč jsme museli ceny o něco zvýšit a my se na ně v roce 2023 moc těšíme,“ říká Kašpar.

Pro květen, což je měsíc, kdy slavíme 60. výročí vzniku Krkonošského národního parku, jsme navíc připravili takový malý narozeninový dárek – po celý měsíc budou mít vstupné zdarma děti do 10 let a senioři nad 65 let.

Nově od února platí níže uvedený ceník.

tabulka

Další informace o aktuálním dění na území Krkonošského národního parku i v jeho okolí najdete na facebookovém profilu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…