Kancelář agentury CzechTrade v Sydney má novou vedoucí

15.07.2018 15:12

Zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Austrálii nově vede Alice Fibigrová.

Kancelář agentury CzechTrade v Sydney má novou vedoucí
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

Nová ředitelka zahraniční kanceláře v Sydney Mgr. Alice Fibigrová, MBA působí v agentuře CzechTrade od roku 2001. Vystudovala MBA na Hallam Shefield University UK. Má zkušenosti ze zahraničního obchodu mimo jiné i z firmy BONAVITA spol. s r. o., kde se zabývala importem a posléze i exportem. V CzechTrade pracovala v Oddělení pro podporu agrárního exportu, který posléze vedla, Oddělení exportních aktivit, kde řídila jeden z hlavních procesů CzechTrade – návrh strategie a řízení propagačních akcí. Absolvovala stáže v Chicagu, Rotterdamu a Sofii. Od roku 2007 vedla zahraniční kancelář v Dublinu a Londýně. Po návratu ze zahraniční mise působila jako vedoucí oddělení oblasti Energetiky, vody, odpadů a životního prostředí.

Dosavadní ředitel zahraniční kanceláře Ing. Vojtěch Helikar přišel do Sydney v roce 2013, byl tedy přímo u založení místní kanceláře. Za své pětileté působení stál u zrodu mnoha úspěšných případů vývozu do Austrálie a na Nový Zéland, pravidelně pořádal veletrhy s účastí českých společností a podílel se také na mnoha obchodních misích. Vojtěch Helikar se nyní přesouvá na zahraniční kancelář CzechTrade ve Stockholmu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…