Karlovarský kraj: Den otevřených dveří na vojenské škole v Sokolově

07.01.2019 11:34

?Ministerstvo obrany ČR otevře v letošním roce v našem regionu pobočku vojenské střední školy.

Karlovarský kraj: Den otevřených dveří na vojenské škole v Sokolově
Foto: Karlovarský kraj
Popisek: Karlovarský kraj, logo.

V atraktivním komplexu ISŠTE Sokolov se bude vyučovat nový obor Strojírenství, který je primárně zaměřen na přípravu obslužného personálu letiště. Nenechte si ujít Dny otevřených dveří, které se uskuteční 10. a 30. ledna.

V rámci Dnů otevřených dveří ISŠTE Sokolov se budete moci setkat s náborovými pracovníky, kteří vám poskytnou všechny potřebné informace o studiu. Chybět nebudou ani zástupci Vojenské střední školy a Vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové a její žáci. Dny otevřených dveří budou probíhat vždy od 9 do 17 hodin.V případě zájmu vás pak místní studenti provedou samotnou školou. Mimo termín si lze domluvit individuální prohlídku, informace podá ředitel ISŠTE Sokolov Pavel Janus (tel.: 352 466 163, 774 892 590).

Zájemci o studium na pobočce vojenské střední školy rovněž musí navštívit rekrutační pracoviště v Karlových Varech, a to nejpozději do 2. února. Pracoviště, které sídlí v ulici Počernická 553/2 (Sachrův dvůr), je otevřeno v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8 do 16 hodin, v pátek od 8 do 12 hodin a speciálně o sobotách 12., 19. ledna a 2. února. Přihlášku ke studiu je pak nutné odevzdat do konce února. Detailnější informace o náboru studentů jsou k dispozici na webu ozbrojených sil ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…