Kaufland otevírá prodejnu v Otrokovicích!

25.02.2014 10:11

Ve čtvrtek 27. února 2014 v 7.00 hodin bude otevřena prodejna Kaufland v Otrokovicích, na třídě Osvobození.

Kaufland otevírá prodejnu v Otrokovicích!
Foto: Kaufland
Popisek: Kaufland

Otevřením prodejny Kaufland v Otrokovicích bude vytvořeno zhruba 80 pracovních míst, zaměstnanci pocházejí převážně z tohoto města a nejbližšího okolí. Společnost Kaufland tak znovu potvrzuje, že patří dlouhodobě k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v ČR. Všichni zaměstnanci prodejen Kaufland v Otrokovicích pak mají jediný cíl – postarat se o požadavky zákazníků ohledně služeb a zboží k jejich maximální spokojenosti.

Nový Kaufland v Otrokovicích je vybaven tzv. „ Integrovaným řešením“ zabezpečujícím potřebu potravinářského chlazení, vytápění a klimatizaci objektu. Jedná se o soubor chladicího systému a zařízení, jehož technologickou součástí je i tepelné čerpadlo. Celý systém využívá vzájemných synergií s cílem vysoké úspory provozních energetických nákladů dosahujících až 30 %. Využitím zbytkového tepla potravinářského chlazení a případným spuštěním tepelného čerpadla, je tak eliminována potřeba tradičního způsobu vytápění objektu. V letních měsících pak integrovaný systém dále zabezpečuje klimatizaci celého objektu.  Použitím přírodního chladiva CO2, jakožto chladicího média mrazicího okruhu se zlepšuje energetická účinnost celého systému a výrazně snižuje emise skleníkových plynů. Celý systém je tak považován za vysoce efektivní a maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Nabídka prodejny Kaufland v Otrokovicích je umístěna na 2 864 m2 prodejní plochy. Sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami, které za výhodné ceny nabízejí kvalitní produkty, přes značkové zboží až k regionálním produktům. K tomu nabízí Kaufland dovozové zboží stejně jako téměř 200 bioproduktů.

Stěžejním bodem nabídky obchodů Kaufland jsou oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně.

Samoobslužné oddělení masa nabízí čerstvé maso pod značkou K-Purland, které je k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland. Jde o maso a masové speciality připravené ve vlastním masozávodu v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů.

Nabídka potravin je skutečně rozsáhlá. V Kauflandu si zákazníci budou moci vybírat z celkové nabídky přes 20 000 položek. Vedle nabídky potravin nabízí nové nákupní místo cenově výhodné zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží.

Trvalý úspěch společnosti Kaufland spočívá v důsledné cenové politice. Společnost nakupuje zboží ve velkém množství a za výhodně nízkých podmínek, a výhody pak předává dále svým zákazníkům.  Veškeré zboží však přitom podléhá přísné kontrole kvality.

Výhodné ceny a přívětiví zaměstnanci dělají nákup v Kauflandu atraktivním. Početné záruky a služby dokazují, že zákazníci jsou tu naprostým středem pozornosti. Jistě příjemná je i otevírací doba – Kaufland v Otrokovicích má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníci mají k dispozici 262 parkovacích míst.
Nabídku zboží prodejny Kaufland doplňují i další obchody: pekařství Topek, řeznictví Josef Filák, tabák PressMedia, květinářství Florcentrum Foltýnová a lékárna Benu Česká republika. V prodejně budou dále umístěny bankomaty České spořitelny a GE Money Bank.

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění. Právě nyní, 4. února 2014, získal na konferenci Retail Summitu ocenění Obchodník roku 2013 v kategorii Obchodník s potravinami. Dále je držitelem ocenění „Dobrá značka“ od Reader´s Digest Výběr, nebo „TOP Retailer“.

Skupina Kaufland patří k vedoucím řetězcům na trhu s potravinami v České republice a má své sídlo v Praze. Kaufland provozuje doma i v zahraničí již více než 1000 samoobslužných obchodů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…