Kauzy Jaromíra Soukupa odhalují neuvěřitelný svět exekucí

07.02.2018 13:11 | Zprávy

Nenechte si ujít další díl Kauz Jaromíra Soukupa. Tentokrát se podíváme na zoubek jednomu ostřílenému exekutorovi, jenž má na svědomí nejednu levárnu. Co vše je možné v neuvěřitelném světě exekucí, uprostřed kterého řádí bezcitný exekutor Tomáš Vrána? Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa dnes ve 21:25 v TV Barrandov.

Kauzy Jaromíra Soukupa  odhalují neuvěřitelný svět exekucí
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Ve středu 7. února odvysílá televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Hlavním padouchem premiérového dílu bude JUDr. Tomáš Vrána z Přerova, který coby exekutor začínal jako jeden z prvních v Česku. Během krátké doby si otevřel téměř 160 poboček po celé republice a zakrátko měl na trhu s exekucemi 10 procent. Jen na Moravě, kde měl své sídlo, řešil téměř 30 procent všech exekucí.

Do povědomí lidí se zapsal především svým bezcitným vymáháním dluhů. V době, kdy vedl svůj exekutorský úřad, na něj a jeho zaměstnance chodil rekordní počet stížností. Jen v roce 2013 řešila Exekutorská komora 140 stížností, které na něj byly podány, udělila mu 7 výtek a na základě kárné žaloby i pokutu. A jak to s ním bylo dál? Sledujte jediný pořad v Česku, ve kterém vám zcela otevřeně odhalujeme pravdu a ukazujeme na viníka.

Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa již dnes ve 21.25 na TV Barrandov.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…