Kauzy Jaromíra Soukupa odhalují neuvěřitelný svět exekucí

07.02.2018 13:11

Nenechte si ujít další díl Kauz Jaromíra Soukupa. Tentokrát se podíváme na zoubek jednomu ostřílenému exekutorovi, jenž má na svědomí nejednu levárnu. Co vše je možné v neuvěřitelném světě exekucí, uprostřed kterého řádí bezcitný exekutor Tomáš Vrána? Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa dnes ve 21:25 v TV Barrandov.

Kauzy Jaromíra Soukupa  odhalují neuvěřitelný svět exekucí
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Ve středu 7. února odvysílá televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Hlavním padouchem premiérového dílu bude JUDr. Tomáš Vrána z Přerova, který coby exekutor začínal jako jeden z prvních v Česku. Během krátké doby si otevřel téměř 160 poboček po celé republice a zakrátko měl na trhu s exekucemi 10 procent. Jen na Moravě, kde měl své sídlo, řešil téměř 30 procent všech exekucí.

Do povědomí lidí se zapsal především svým bezcitným vymáháním dluhů. V době, kdy vedl svůj exekutorský úřad, na něj a jeho zaměstnance chodil rekordní počet stížností. Jen v roce 2013 řešila Exekutorská komora 140 stížností, které na něj byly podány, udělila mu 7 výtek a na základě kárné žaloby i pokutu. A jak to s ním bylo dál? Sledujte jediný pořad v Česku, ve kterém vám zcela otevřeně odhalujeme pravdu a ukazujeme na viníka.

Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa již dnes ve 21.25 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…