Kia Motors Czech rozšiřuje dealerskou síť v ČR

01.05.2014 17:31

KIA MOTORS CZECH v rámci celosvětové strategie zkvalitňuje standardy v oblasti prodejních a servisních služeb. Důkazem je i otevření zcela nového autorizovaného partnera značky Kia v České republice, společnosti CB AUTO a.s. v Českých Budějovicích. Zákazníci značky Kia tak mohou využívat nové prostory autorizovaného dealera, který splňuje tu nejvyšší úroveň prodeje a servisu automobilky. K zahájení provozu došlo v rámci slavnostního otevření minulý týden.

Kia Motors Czech rozšiřuje dealerskou síť v ČR
Foto: Kia
Popisek: Kia

Nový autosalon CB AUTO a.s. se nachází v Českých Budějovicích v ulici Dr. Milady Horákové 1477 v komplexu CB AUTO nedaleko multikina Cinestar. Podlahová plocha činí 300 m2. Nový autosalon CB AUTO a.s. splňuje, po vzoru několika zcela nových evropských prodejních a servisních center Kia, i přísné ekologické nároky. Venkovní zpevněné plochy činí 2500 m2, obsahují parkoviště, zázemí a plochu pro prodej ojetých vozů. Zákazníci zde získávají navíc možnost výkupu jejich současného vozu či pořízení ojetého vozu značky Kia.

V prodejní části je možné v současnosti vystavit sedm nových vozů. Součástí nového showroomu je samozřejmě také zóna pro zákazníky čekající na servis s možností občerstvení a využití internetu.

Špičkově je vybaven také aktivní příjem na servis, jehož součástí je mimo jiné kompletní diagnostika podvozku, test vůlí, brzd a tlumičů, měření emisí i měření geometrie. Prostorný autoservis disponuje celkem 5 zvedáky a 8 servisními místy. Součástí provozovny je také sklad pneumatik, myčka kol, karosárna a další specializovaná pracoviště (emise, motorsport,…). Mytí vozů je prováděno výhradně ručně. Samozřejmostí je rovněž moderní sklad materiálu a originálních náhradních dílů Kia.

Zcela nové prodejní a servisní prostory společnosti CB AUTO a.s. byly slavnostně otevřeny ředitelem společnosti panem Ing. Martinem Slavíčkem za podpory prezidenta společnosti KIA MOTORS CZECH, pana Tae Ho Lee a obchodního ředitele pana Ing. Arnošta Barny. Večerem provázel moderátor Rádia Evropa2 pan Martin Hovorka a k velmi příjemné atmosféře slavnostního otevření rozhodně přispělo 150 pozvaných hostů, slavnostní raut a programová část vystoupení taneční robotické skupiny The Others - Show4you, dvojnásobní mistři světa a mistři Evropy v tanečním stylu Electric Boogie.

Společnost CB AUTO a.s. působí na trhu od roku 1992. "Díky nové provozovně očekáváme vedle prodeje nových a modernizovaných modelů Kia také zájem o servis s bezkonkurenční sedmiletou zárukou Kia a profesionálními službami poskytovanými společností CB AUTO a.s.," sdělil Ing. Martin Slavíček. Celá společnost nyní zaměstnává 110 zaměstnanců, z nichž na provozovnu Kia připadá 25 osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …