Kia a UniCredit Leasing vstupují do nové éry spolupráce

13.12.2013 12:43

UniCredit Leasing obhájil svou pozici a stal se výhradním poskytovatelem značkového financování vozů Kia na českém trhu. Pod hlavičkou Kia Finance bude nadále nabízet značkové financování koncovým spotřebitelům. V brzké době nabídne Kia prostřednictvím UniCredit Leasing nové produkty financování.

Kia a UniCredit Leasing vstupují do nové éry spolupráce
Foto: Kia
Popisek: Kia

"Vzájemná spolupráce s KIA MOTORS CZECH trvá již řadu let a během té doby jsme zajistili financování vozů Kia v celkové výši 1 mld. Kč ve financované hodnotě. V letošním roce se nám podařilo ve vypsaném tendru nabídnout nejlepší podmínky a stali jsme se tak exkluzivním poskytovatelem financování", uvedl Jaroslav Jaroměřský, místopředseda představenstva a CSO UniCredit Leasing.

"UniCredit Leasing patří mezi významné hráče na trhu a naše partnerství běží na vysoké profesionální úrovni již pátým rokem. Nyní jsme se rozhodli pro exklusivní spolupráci a chystáme společně pro naše zákazníky velmi zajímavé projekty", komentuje Arnošt Barna, obchodní ředitel KIA MOTORS CZECH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…