Klaudiánova nemocnice: Pozor na změnu vstupu do nemocnice

13.03.2022 8:40 | Tisková zpráva

V Klaudiánově nemocnici je z důvodu budování dospávacích pokojů u operačních sálů na následující tři měsíce uzavřen hlavní vchod z třídy Václava Klementa.

Klaudiánova nemocnice: Pozor na změnu vstupu do nemocnice
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Ke vstupu do nemocnice musí veřejnost dočasně využít bočního vstupu do budovy A (stará budova chirurgie – vhod za lékárnou u hlavního vchodu z třídy Václava Klementa), tedy místem, kde byly donedávna umístěny odběry na covid-19. Umístěna je v tomto prostoru i recepce nemocnice.

Odběry covid-19 jsou přestěhovány do komunikační chodby s jediným vchodem přímo z Palackého ulice (tento přístup platí i při zaparkování vozu v parkovacím domě nemocnice). Ostatní pacienti a návštěvy mohou ke vstupu z Palackého ulice využít průchod přes parkovací dům, kde se dostanou až do komunikační chodby za odběry covid.

Dále platí, že není průjezdná a průchodná komunikace z třídy Václava Klementa směrem k urgentnímu příjmu pacientů. Sem se lze dostat pouze ulicí Boženy Němcové kolem budovy porodnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…