Klaudiánova nemocnice dočasně přesunula úrazovou ambulanci

31.12.2017 13:37

Od pátku 29. prosince je dočasně přesunuta v Klaudiánově nemocnici úrazová ambulance do nových prostor Centrálního příjmu. Stěhování proběhlo v brzkých ranních hodinách a provoz ambulance nebyl ničím ohrožen.

Klaudiánova nemocnice dočasně přesunula úrazovou ambulanci
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Prostory čekárny jsou z části uzavřeny a přesunuty vedle recepce Centrálního příjmu. Pro pacienty to znamená, že vstup do budovy je stále stejný – centrální příjem se nachází naproti přes chodbu vedle úrazové ambulance.

V původních místnostech úrazovky (pravá část budovy H) se budou v rámci druhé etapy tyto prostory modernizovat (výměna podlahy, podhledů, vzduchotechniky, drobné změny v rozložení místností a dveří). Vše pro větší komfort, a především zachování intimity vyšetřovaných pacientů.

Po dokončení prací na chirurgické části se vrátí úrazová ambulance zpět do svých prostor a následovat bude oficiální přestěhování interní části. Tímto dnem bude zahájena kompletní činnost centrálního příjmu v jednom místě nemocnice. Již v tuto chvíli ale princip centrálního příjmu v nemocnici funguje – nikoliv však centralizovaně. Přesunem do těchto prostor dojde k výraznému zefektivnění práce zdravotníků a zjednodušení pro veřejnost.

Přístup do těchto prostor bude zachován – spojovací chodbou od hlavního vchodu z třídy Václava Klementa a od urgentního vstupu, kam lze přijet autem opět z třídy Václava Klementa. Tato cesta bude také sloužit pro vozy rychlé záchranné služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…