Klaudiánova nemocnice začala s budováním nových odběrových místností

12.06.2017 15:49

Klaudiánova nemocnice začala s budováním nových odběrových místnosti pro veřejnost. Proto jsou dočasně stávající odběrové místnosti z budovy A přemístěny do 4. patra staré interní budovy (pavilon D).

Klaudiánova nemocnice začala s budováním nových odběrových místností
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Trasa na dočasné odběry krve a moči je značena ze všech směrů vstupů do budovy nemocnice. Původní prostory jsou již k nepoznání! O postupu prací se můžete přesvědčit ve fotogalerii. Již ve čtvrtek budou kompletně vybourané nepotřebné příčky.

Nové odběrové místnosti vzniknou přebudováním stávajících prostor. Největší změnou bude přístup do čekárny přímo z prostor hlavní vrátnice (vchod z třídy Václava Klementa). Nová čekárna pojme více než 50 osob a bude zde vyvolávací zařízení. Lidé již nebudou muset čekat ve frontě.

Součástí stavby jsou tři odběrové místnosti, zázemí pro sestry, sociální zázemí a nová lipidová poradna. Prostory budou zcela nově vybaveny. Novinkou také budou moderní odběrová křesla zajišťující plné pohodlí, a to díky polohovacím rukojetím.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…