Klienti České spořitelny získali na Colours of Ostrava 20% slevu

20.07.2013 17:03

Česká spořitelna je i v letošním roce generálním partnerem festivalu Colours of Ostrava, s festivalem banka spolupracuje už od roku 2003. Klienti České spořitelny, kteří si koupili vstupenky přes eshop Colours of Ostrava pomocí služby PLATBA 24, získali 20% slevu na vstupném.

Klienti České spořitelny získali na Colours of Ostrava 20% slevu
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Všichni návštěvníci festivalu mohou využít také dvou mobilních bankomatů České spořitelny. Během loňského ročníku měla Česká spořitelna na festivalu jeden mobilní bankomat a klienti z něj provedli 2 722 výběrů v celkovém objemu 3,82 mil. Kč. Klienti České spořitelny mohou také využít Modrou zónu České spořitelny, ve které na ně čekají nejrůznější aktivity.

„Colours of Ostrava je pro nás nejvýznamnější letní hudební festival v České republice. Těší náš, že můžeme dlouhodobě spojovat svoje jméno právě s hudební událostí, která kombinuje diváckou oblíbenost a maximální programovou kvalitu. Proto jsme se také rozhodli pro návštěvníky z řad našich klientů připravit malý dárek v podobě 20% slevy na vstupném,“ uvedl Tomáš Kolář, ředitel odboru korporátní marketing a sponzoring České spořitelny.

Klienti České spořitelny mohou také využít Modrou zónu České spořitelny, kde na ně čeká fotokoutek, karaoke a taneční soutěž od Nintenda, laserové bludiště, hudební kvíz, jízda na býkovi, street dance taneční workshop a spousta další zábavy a soutěží o zajímavé ceny, např. o Nintendo Wii. Všichni návštěvníci festivalu si pak mohou vyrobit placku nebo si nechat udělat airbrush tetování.

Dvanáctý ročník festivalu Colours of Ostrava začíná už dnes a lidé ho můžou navštívit až do 21. července 2013.

K dosud potvrzeným kapelám patří například Sigur Rós (Island), The xx (UK), Tomahawk (USA), Jamie Cullum (UK), Damien Rice (UK), Bonobo (UK), Asaf Avidan (Izrael), Woodkid (Francie), Russkaja (Rakousko), z domácích pak například Tata Bojs, Zrní, Umakart, Květy, Pražský výběr, Sunflower Caravan, Xindl X, Poletíme? nebo Wanastowi Vjecy. Na 11 scénách se diváci mohou těšit na více než 200 programových bodů – vedle kapel z celého světa to budou filmy, divadla, diskuse, workshopy, DJ´s party a jiné aktivity. Více informací na stránkách festivalu www.colours.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…