Komerční banka má nejlepší Korporátní kartu roku 2012

03.03.2013 15:26

Komerční banka získala od karetní asociace MasterCard ocenění Komerční karta roku 2012 pro svou korporátní kreditní kartu. Kartu s unikátními vlastnostmi, které jsou šité na míru středním a velkým firmám, zařadila Komerční banka do nabídky jako první banka na českém trhu.

Komerční banka má nejlepší Korporátní kartu roku 2012
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Komerční banka pokračuje v inovativním přístupu v oblasti produktů a služeb a jako první banka na českém trhu začala nabízet klientům „Korporátní kreditní karty“.

Řešení korporátní kreditní karty nabízí řadu doplňkových služeb, které jsou na českém trhu unikátní. Jedná se především o zcela nové pojištění proti zneužití karty držitelem a cestovní pojištění pro držitele karty včetně členů jeho rodiny. V případě zlaté karty je součástí Priority pass představující členství pro vstup do VIP salonků na letištích.

Díky efektivnímu řízení služebních výdajů s korporátní kreditní kartou mohou firmy snižovat své náklady a zároveň zlepšit cash-flow díky využití bezúročného úvěru. Firmy získají nejen platební karty pro své zaměstnance a manažery, ale ucelené řešení pro financování služebních výdajů zaměstnanců, pro jejich sledování, vyhodnocování a export do účetních systémů.

„Korporátní karta umožní firmám realizovat interní kontrolu služebních výdajů efektivně a bez nutnosti instalovat specializované IT systémy. Nicméně, díky možnosti exportovat reporty z přímého bankovnictví KB ve formátu CSV, je zajištěna kompatibilita s běžnými IT systémy firem,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Development.

Komplexní systém výpisů transakcí a reportingu mohou obsluhovat firmy i samotní držitelé karet prostřednictvím jednoduchého uživatelského rozhraní v internetovém bankovnictví KB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …