Komerční banka získala cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2012

12.09.2012 15:09

Komerční banka získala cenné vítězství v prestižním hodnocení bankovních domů, které pořádá každoročně ekonomický deník Hospodářské noviny. Zvítězila v kategorii Nejlepší banka 2012, na druhém místě se umístila v kategorii Bankovní inovátor 2012 a na třetím v kategorii Nejpřívětivější banka 2012.

Komerční banka získala cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2012
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Vítězství v hlavní kategorii ocenění – Nejlepší banka 2012 – navazuje na absolutní vítězství v jubilejním desátém ročníku konkurenčního ocenění Fincentrum Banka roku 2011. Během posledních dvanácti měsíců tak Komerční banka zvítězila ve dvou významných oceněních, která hodnotí kvalitu bank a bankovních služeb na českém trhu.

„Komerční banka je dlouhodobě spolehlivým partnerem klientů a referenční bankou v řadě klientských segmentů. Vedeme v oblasti kvality poradenství a služeb, velmi úspěšní jsme také v inovacích platebních technologií i ve schopnosti přizpůsobit produkty a služby měnícím se potřebám našich klientů,“ uvedl k převzetí ceny Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel KB.

Komerční banka mimo jiné jako první banka na českém trhu zpřístupnila technologii bezkontaktních plateb uživatelům mobilních telefonů s operačním systémem iOS od společnosti Apple, s operačním systémem Android i těm klientům, kteří chtějí bezkontaktně platit se svou běžnou kreditní kartou.

Právě za inovace v oblasti bezkontaktních plateb získala Komerční banka 2. místo v kategorii Bankovní inovátor 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…