Komerční banka získala cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2012

12.09.2012 15:09 | Zprávy

Komerční banka získala cenné vítězství v prestižním hodnocení bankovních domů, které pořádá každoročně ekonomický deník Hospodářské noviny. Zvítězila v kategorii Nejlepší banka 2012, na druhém místě se umístila v kategorii Bankovní inovátor 2012 a na třetím v kategorii Nejpřívětivější banka 2012.

Komerční banka získala cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2012
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Vítězství v hlavní kategorii ocenění – Nejlepší banka 2012 – navazuje na absolutní vítězství v jubilejním desátém ročníku konkurenčního ocenění Fincentrum Banka roku 2011. Během posledních dvanácti měsíců tak Komerční banka zvítězila ve dvou významných oceněních, která hodnotí kvalitu bank a bankovních služeb na českém trhu.

„Komerční banka je dlouhodobě spolehlivým partnerem klientů a referenční bankou v řadě klientských segmentů. Vedeme v oblasti kvality poradenství a služeb, velmi úspěšní jsme také v inovacích platebních technologií i ve schopnosti přizpůsobit produkty a služby měnícím se potřebám našich klientů,“ uvedl k převzetí ceny Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel KB.

Komerční banka mimo jiné jako první banka na českém trhu zpřístupnila technologii bezkontaktních plateb uživatelům mobilních telefonů s operačním systémem iOS od společnosti Apple, s operačním systémem Android i těm klientům, kteří chtějí bezkontaktně platit se svou běžnou kreditní kartou.

Právě za inovace v oblasti bezkontaktních plateb získala Komerční banka 2. místo v kategorii Bankovní inovátor 2012.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…