Konopnyshop.cz otevírá konopnou lékárnu v Ostravě

19.08.2013 17:10

Od pondělí 19. srpna mohou lidé v Ostravě navštívit nejen klasické lékárny, ale i jednu specializovanou na prostředky z konopí. „Konopnyshop.cz otevírá na ulici Klegova v Ostravě v části Hrabůvka konopnou lékárnu,“ potvrdil Jiří Stabla z Carun Pharmacy. Tým odborníků má za úkol nejen konopné prostředky nabízet k prodeji, ale rovněž vzdělávat a informovat o konopí a jeho zdravotních účincích veřejnost.

Konopnyshop.cz otevírá konopnou lékárnu v Ostravě
Foto: Archiv
Popisek: Konopí - ilustrační foto

V konopné lékárně v Ostravě se bude prodávat rozsáhlé spektrum konopných produktů určených k prevenci i takových, jež jsou odborníky doporučované ke zmírnění příznaků řady nemocí. O léčivé síle konopí jsou zástupci Konopnyshop.cz hluboce přesvědčeni. „Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům a lidé to pomalu začínají chápat a zbavovat se zbytečných předsudků. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí,“ uvádí hlavní důvody otevření Jiří Stabla z Konopnyshop.cz s tím, že současné zlegalizování konopí k léčebným účelům je správným krokem k tomu, veřejně uznat tuto bylinu, tedy konopí, jako právoplatný lék.

Síť konopných lékáren: Čechy, nyní Morava

Další z konopných lékáren vznikla podle slov Jiřího Stably díky zahájení provozu první konopné lékárny v hlavním městě, Praze. Následovala lékárna v Českých Budějovicích na náměstí Přemysla Otakara II a v Litoměřicích, v Havířově. Opomenout nelze ani sezónní lékárna na zámku Konopiště. „Otevření prvních konopných apatyk se dostalo do širšího povědomí a vyvolalo zájem o otevření lékáren v jiných lokalitách v Česku,“ míní Jiří Stabla. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce pro všechny milovníky léčivé rostliny konopí, a to formou otevření vlastní prodejny formou franchisingu. Stačí kontaktovat vedení na http://www.carun.cz/spoluprace.

Nejširší sortiment s výtažkem z celé rostliny konopí v Česku

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí budou v prodejně k mání také potravinářské produkty značky Carun, do kterých patří konopné semínko. Nebude chybět ani uznávaná konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo, intimní konopný gel a řada dalších produktů. Sortiment je v nabídce společně s informacemi o zdravotních účincích konopí na webu http://www.konopnyshop.cz/.

Konopí pomáhá při léčbě mnoha nemocí

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky a doposud nebyl zaznamenán jediný případ úmrtí po jeho užití.

Základní informace o prodejně Konopnyshop.cz

Adresa:
Klegova 1488/80, 700 30 Ostrava - Hrabůvka 
Otevírací doba:
po-pá: 9.00-16.30
so: zavřeno
ne: zavřeno

O značce CARUN

Obchodní značka CARUN zaštiťuje široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, prodávaných po celé EU. V současné době se pod značkou Carun vyrábí jediný zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?“. Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…