Kontroly SZPI ukázaly na problémy společného stravování

10.10.2016 12:56 | Zprávy

Během letních měsíců se inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) mj. intenzívně věnovali kontrole dodržování hygienických a dalších předpisů souvisejících se zajištěním bezpečnosti a jakosti pokrmů a potravin v podmínkách vysokých venkovních teplot.

Kontroly SZPI ukázaly na problémy společného stravování
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Kontrolu inspektoři zaměřili na všechny typy provozů v kompetenci SZPI, tedy společné stravování – restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, cukrárny apod. – a dále na maloobchodní prodejny, velkoobchod a výrobu potravin.

Od 1. 7. 2016 byli inspektoři SZPI nuceni uzavřít celkem 18 provozoven. Z tohoto počtu šlo o 11 provozoven společného stravování, 4 maloobchodní prodejny a 3 velkosklady s potravinami.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Celková důvěra v ekonomiku se drží těsně nad průměrem

7:33 ČSÚ: Celková důvěra v ekonomiku se drží těsně nad průměrem

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…