Kraj Vysočina hledá sportovce roku

05.01.2015 16:15

Sportovní kluby, svazy, nebo jednotlivci mohou až do 31. ledna 2015 nominovat své favority do XIII. ročníku ankety Sportovec Kraje Vysočina. Tradičně se hledají sportovci, kteří během roku 2014 dosáhli významných sportovních výsledků a dobře reprezentovali Kraj Vysočina. Anketu tvoří čtenářská část a především odborná část. V té rozhodovat bude odborná porota. Široká veřejnost rozhoduje o nejlepším jednotlivci a kolektivu. Slavnostní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců Kraje Vysočina se bude konat 9. dubna 2015 v Horáckém divadle v Jihlavě.

Kraj Vysočina hledá sportovce roku
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

V odborné části porota bude rozhodovat v kategoriích:

junioři (chlapci, dívky)
dospělí (muži, ženy)
kolektiv (kolektivní sporty)
zdravotně postižený sportovec
trenér
cena za přínos pro sport a sportovní výkon roku

Nominace mohou předkladatelé vyplnit pouze do předepsaného formuláře. Formulář pro odbornou část bude připravený on-line na webových stránkách určených pro vyzvané zástupce sportovní svazů, jednotlivých sportovních klubů, střešních organizací a členů odborné hodnotící komise. Odborná část ankety bude zahájena od 5. ledna 2015, kdy bude zpřístupněn nominační formulář. Všechny zaregistrované nominace z odborné části budou překlopeny do veřejné čtenářské části ankety.

Od 4. února začne rozhodovat ve své části veřejnost. Na www.kr-vysocina.cz/sportovec může nejen připojit hlas nominovaným sportovcům, ale přidat vlastní nominaci sportovce do čtenářské části ankety. Hlasování ve veřejné čtenářské anketě je elektronicky kontrolováno proti zneužití potvrzovacím e-mailem. Široká veřejnost má možnost hlasovat až do 3. března 2015.Nominováni mohou být pouze sportovci, kteří jsou registrovaní v oddílech se sídlem v Kraji Vysočina. Výjimkou je kategorie „Sportovní výkon roku“, která je otevřena sportovcům působícím delší dobu v mládežnických kategoriích na Vysočině, avšak svých významných sportovní úspěchů dosáhli v klubech za hranicemi Kraje Vysočina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…