Kraj Vysočina prodává rozsáhlý areál bývalé střední školy na Demlově ulici v Třebíči

27.04.2019 19:27

Areál o celkové rozloze 4 768 m2 v třebíčské lokalitě Horka – Domky vymezený ulicemi Demlova, Zahradníčkova, Nikodémova a Kubešova je aktuálně na prodej.

Kraj Vysočina prodává rozsáhlý areál bývalé střední školy na Demlově ulici v Třebíči
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Minimální nabídková cena byla Radou Kraje Vysočina stanovena na 16 070 tisíc korun. Prodej nemovitosti bude proveden výběrovým řízením na určení pořadí z řad zájemců o koupi. Až do 17. května 2019 je možné skládat povinnou jistinu na účet Krajského úřadu Kraje Vysočina, následovat bude 20. května výběrové řízení na určení pořadí.

Nejstarší budova areálu byla postavena v roce 1949, je podsklepená a má tři nadzemní podlaží. Jedno z podlaží aktuálně využívá  nájemce ZŠ Světlo, a to na dobu určitou do konce roku 2019, stejně je tomu i v případě jedné pronajaté bytové jednotky. „K budově přimyká spojovací přístavba, která je podsklepená, v její nadzemní části je umístěna kuchyně a jídelna. V dalším třípodlažním objektu jsou učebny, funkční tělocvična, kancelářské prostory. Pozemek dvorního traktu školních budov je využíván jako parkoviště, manipulační plocha a klidová zóna. Budovy jsou napojeny na inženýrské sítě, přípojku elektro, vody, kanalizaci a zemní plyn, na centrální dálkovou distribuci tepla, neboť původní plynové kotle byly odpojeny. Celkový stav budov byl klasifikován jako velice dobrý, v některých částech byla provedena výměna oken,"  popisuje stav Martin Kukla, náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast ekonomiky a majetku.

Záměr prodeje pozemků, zastavěných ploch a staveb bývalé Střední průmyslové školy Třebíč v lokalitě Horka-Domky Třebíč bude zveřejněn na úřední desce Krajského úřadu Kraje Vysočina. Objekty je možné si prohlédnout 6. května 2019 v době ve 14.00 hodin nebo po předchozí dohodě s Petrem Dvořákem, tel.: 724 650 192.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec