Krajská Výroční konference cestovního ruchu již po šesté. Nyní ve Starém Městě

05.02.2015 10:34

V pořadí již šestou Výroční konferenci cestovního ruchu Východní Moravy připravila na 10. února Centrála cestovního ruchu Východní Moravy. Místem konání konference bude originální prostor Kongresového centra REC Group ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Krajská Výroční konference cestovního ruchu již po šesté. Nyní ve Starém Městě
Foto: stanislav-misak.cz
Popisek: Hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák

Konference je určena odborné veřejnost z oblasti cestovního ruchu a její program tomu odpovídá. „Naší snahou je zhodnotit dosavadní výsledky cestovního ruchu, ale také představit koncepce podpory a řízení cestovního ruchu ve Zlínském kraji. Máme se všemi aktéry cestovního ruchu společný cíl – tím je zvyšování efektivity a ekonomické výtěžnosti cestovního ruchu. K tomu přispívají také marketingové aktivity, které připravujeme a s partnery chceme realizovat. Důležitou součástí konferenci jsou konkrétní poznatky z firemní praxe, které vždy přinášejí inspiraci ostatním podnikatelům. Kvalitu naší výroční konference podtrhuje skutečnost, že nad jejím konáním převzala záštitu spolu s členem Rady Zlínského kraje Ladislavem Kryštofem také generální ředitelka České centrály cestovního ruchu Czechtourism Monika Palatková“, přibližuje význam konference Dana Daňová, ředitelka pořadatelské Centrály.

Součástí programu konference je tradičně vyhlášení soutěže HIT sezony, do které podnikatelské i nepodnikatelské subjekty přihlašují své produkty. Na konferenci budou oceněny také významné počiny v cestovním ruchu v roce 2014.

Moderování konference se ujala Eva Frindtová, vydavatelka,  C.O.T. Media, s. r. o. Uspořádání konference finančně podpořila agentura Czechtourism.

Účast na konferenci je podmíněna registrací, kapacita sálu 120 míst je prakticky již nyní naplněna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…