Krajské nemocnice v Havířově a Karviné povede Josef Grochol

27.06.2016 21:10

Ředitelem Nemocnice s poliklinikou Karviná – Ráj a Nemocnice s poliklinikou Havířov se od 1. 7. 2016 stane Josef Grochol, který dosud vedl Městskou nemocnici Ostrava. Rozhodli o tom dnes (23. 6.) krajští radní. Ve funkci vystřídá ředitele Petra Kovaříka, který rezignoval na funkci ke konci června z osobních důvodů.

Krajské nemocnice v Havířově a Karviné povede Josef Grochol
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Výběrová komise doporučila krajským radním Josefa Grochola, který má ekonomické vzdělání, zkušenosti z vedoucích manažerských pozic i s řízením nemocnice. „Jeho koncept vize směřování a rozvoje krajských nemocnic, který komisi předložil, nejlépe odpovídá potřebám kraje a krajského zdravotnictví,“ říká Jiří Martinek, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje.

„Předností nového ředitele je práce s lidmi. Personalistika je nedílnou součástí strategického řízení nemocnice a věřím, že právě v této oblasti využije nový ředitel své zkušenosti a schopnosti. Protože spokojený zaměstnanec rovná se spokojený pacient, což je pro kraj to nejdůležitější,“ dodává náměstek Martinek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …