Královéhradecký kraj: Veřejná doprava reaguje na aktuální epidemickou situaci

14.01.2022 18:47 | Tisková zpráva

Královéhradecký kraj se připravuje na možnost, kdy by kvůli vysoké nemocnosti řidičů autobusů a vlakových čet bylo ohroženo zajištění všech objednávaných spojů. Přijme taková opatření, aby dopad na cestující veřejnost v souvislosti s epidemií covid-19 byl co nejmenší.

Královéhradecký kraj: Veřejná doprava reaguje na aktuální epidemickou situaci
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

„Naší prioritou je udržet v provozu spoje veřejné dopravy, které zajišťují přepravu do škol a zaměstnání a v neposlední řadě také do nemocnic a zdravotnických zařízení,“ ujišťuje hejtman Martin Červíček.

Vzhledem k nepředvídatelnosti dalšího vývoje bude kraj předávat informace prioritně online, a to zejména na webovém dopravním portálu ZDE a Facebooku na adrese ZDE.

„Všechny operativní změny ve spojích veřejné dopravy budeme publikovat na krajském webu a sociálních sítích Veřejné dopravy Královéhradeckého kraje. Cestující najdou aktuální informace také v mobilní aplikaci IREDO,“ říká radní Václav Řehoř, odpovědný za dopravu.

Cestující se mohou obracet také na informační linku Call centra IREDO 491 580 333, a to každý den od 4:30 do 23:30. V případě možného výpadku spojů naopak nebude aktuální data a informace poskytovat vyhledávač ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…