Královéhradecký kraj: Zemědělcům a potravinářům pomůže nový dotační program

20.02.2017 8:35

Královéhradecký kraj schválil dotační program „Propagace zemědělství a regionálních zemědělských produktů“, v rámci něhož rozdělí dva miliony korun. Žádosti bude možné podávat do 22. března.

Královéhradecký kraj: Zemědělcům a potravinářům pomůže nový dotační program
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

Program je zaměřen na propagaci regionálního zemědělství a potravinářství. „Podpoříme pořádání akcí, které zvýší povědomí o zemědělských činnostech v kraji a jejich významu, kvalitě regionálních potravin i možnostech odborného vzdělávání. Jde nám o příklady dobré praxe v oboru, který ovlivňuje kulturní krajinu,  spolupůsobí ve vodním hospodářství a spolupracuje s včelaři i myslivci, “ vysvětlil radní Karel Klíma, který je odpovědný za oblast vodního hospodářství, životního prostředí a zemědělství.

Lhůta pro podávání žádostí bude od 6. do 22. března. Do 60 dnů od jejího ukončení pak bude o žádostech rozhodnuto. Finance lze využít například na technické a organizační zajištění propagačních akcí, pořádání doprovodných programů, soutěží nebo setkání odborníků či na výrobu propagačních materiálů. Podrobná pravidla pro poskytnutí finanční podpory jsou uvedena na webu Královéhradeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …