Královský svatební veletrh a výstava svatebních šatů v únoru ve Futuru

12.02.2014 13:04

Týden svatebních inspirací s konzultacemi zdarma završí veletrh s více než 30 vystavovateli!

Královský svatební veletrh a výstava svatebních šatů v únoru ve Futuru
Foto: Archiv RN
Popisek: V letošním roce se Ronald Němec oženil

Již druhým rokem bude patřit únor v OC Futurum Hradec Králové zamilovaným, kteří plánují svůj velký den.  Nastávající nevěsty se mohou nejdříve inspirovat na Královské výstavě svatebních šatů, která ozdobí prostor druhého patra proti vchodu z nového parkingu. Začíná symbolicky na svatého Valentýna v pátek 14. února a potrvá do soboty 22. února.  Po celý týden se tak mohou návštěvníci přijít podívat na aktuální svatební trendy, kde naleznou například ukázku svatebních šatů a obleků z místních salonů, autorské svatební modely od návrhářky Jitky Šedové, dále svatební doplňky, svatební tabuli, květinový design a mnoho dalších zajímavostí. „Nejedná se však pouze o výstavu, k dispozici tu navíc bude každý den od 18,00 hodin svatební koordinátorka, která poskytne zdarma zájemcům konzultaci,“ uvedla Lucie Mikšovská z obchodního centra.

Více než 30 vystavovatelů se pak v sobotu 22. února od 9,00 do 19,00 hodin představí na Královském svatebním veletrhu. Svatební salony, květiny, gastronomie, dezerty a dorty, účesy, líčení, ideální místa pro obřad a hostinu, svatební fotograf, oznámení či svatby v zahraničí, to je jen malý výčet z nabídky vystavovatelů pro budoucí svatebčany. Návštěvníci se mohou těšit na tradiční program svatebních veletrhů, jako je módní přehlídka svatebních šatů, proměna nevěst live, barmanská show, prezentace aktuálních trendů oblečení, svatebního líčení, gastronomie, hudebního doprovodu nebo cukrářských trendů. Na letošním veletrhu se však seznámí i s tím, jak zorganizovat svatbu s dětmi či jak řešit předsvatební nervozitu - jak předejít hádkám a hledat společná řešení. A nebude chybět bohatá tombola!  „OC Futurum samozřejmě nezapomnělo ani na program pro malé návštěvníky, přichystán pro ně bude velký hrací koutek od Tonga,“ dodala Lucie Mikšovská.

Výstava i svatební veletrh jsou pro návštěvníky samozřejmě zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…