Křest knihy Ing. Luboše Kulhy „Jak mi pomohly kmenové buňky v léčbě mozkové mrtvice“

21.01.2019 16:01

Ve čtvrtek 14. února 2019 od 17.30 hodin se v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí 41 v Praze uskuteční křest knihy „Jak mi pomohly kmenové buňky v léčbě mozkové mrtvice.“

Křest knihy Ing. Luboše Kulhy „Jak mi pomohly kmenové buňky v léčbě mozkové mrtvice“
Foto: repro/zdravavolba.cz
Popisek: Luboš Kulha

Ing. Luboš Kulha do knihy přenesl svoje zkušenosti se závažným onemocněním – mozkovou mrtvicí, s následnou léčbou a s celým procesem uzdravování. Přijďte si poslechnout slova autora o tom, co onemocnění předcházelo, jak zvládal těžké chvíle v ohrožení života i to, jak se s celou situací vypořádal.

Úvodní slovo pronese uznávaný odborník na léčbu kmenovými buňkami, prof. MUDr. Jaroslav Michálek, Ph.D. Zájemci budou mít možnost zeptat se na všechno, co je o kmenových buňkách zajímá (a možná se doteď báli zeptat).

Knihu pokřtí významný český spisovatel Michal Viewegh, který je autorem řady románů, z nichž se mnohé staly bestsellery a byly také zfilmovány.

Přijďte oslavit to, že je kniha na světě!

Unikátní a pravdivá výpověď člověka, kterého v poměrně mladém věku 46 let postihla velmi těžká nemoc. Z plného zdraví se najednou ocitl v nemocnici v ohrožení života a plný starostí, co bude dál. Byl bezvládný, napojený na přístroje na jednotce intenzivní péče, všude nějaké hadičky. Nejistota a spousta nezodpovězených otázek: Jak se jeho přítelkyně Jana sama zvládne postarat o jejich dvě malé děti? Co bude s ním, jak se vypořádá s novou situací? Jak uživí rodinu? Jak bude probíhat léčba a jaké jsou vyhlídky na zlepšení?

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…