LEO Express má vlastní kanál na YouTube Chystá se ´Ptejte se Leoše´

29.06.2012 9:20

Nový vlakový dopravce LEO Express jde s dobou. Protože přípravy na zahájení poskytování služeb cestujícím vrcholí a start plánovaný v letošním roce se blíží, LEO Express rozšiřuje svou komunikaci a zakládá vlastní kanál na YouTube.

LEO Express má vlastní kanál na YouTube Chystá se ´Ptejte se Leoše´
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Fanoušci se mohou těšit na videa exteriéru i interiéru nových super moderních vlaků LEO Express, ale i na záběry ze zákulisí firmy a reportáže z nejrůznějších akcí, které bude LEO Express pořádat.

Připravuje se také jeden zajímavý bonbónek. Prostřednictvím kanálu na YouTube bude s fanoušky pravidelně komunikovat také samotný majitel společnosti Leoš Novotný. „Nyní jsme doslova zavaleni dotazy a podněty ze strany našich fanoušků i široké veřejnosti. Obrací se na nás muži i ženy, mladí i staří, denně jsou to desítky telefonátů, e-mailů nebo dotazů na Facebooku. Ohlas na náš nástup na trh je skutečně obrovský. Chci se všemi komunikovat maximálně otevřeně a vyjít lidem vstříc, vím, že důležitost sociálních sítí pro informování veřejnosti roste. Proto jednou nebo dvakrát do měsíce vybereme ty nejčastější či nejzajímavější dotazy, které k nám přijdou, a já se na ně prostřednictvím jakéhosi video pozdravu budu snažit odpovědět. Je to taková moderní verze ,Ptejte se Leoše´. Zkoušíme něco nového a věřím, že to lidé ocení a že to bude fungovat,“ říká Leoš Novotný, majitel společnosti LEO Express.

YouTube kanál LEO Express je dostupný na adrese www.youtube.com/LeoExpresscz.

Společnost LEO Express v současnosti ke komunikaci s veřejnosti využívá vlastní webové stránky www.le.cz a také vlastní profil na Facebooku, kde se počet fanoušků blíží hranici 10 000. Do budoucna společnost plánuje rozšířit svou komunikaci kromě YouTube i na další sociální sítě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…