LEO Express vyhlašuje další vlnu náboru stevardů a stevardek

06.09.2012 13:33

Český železniční dopravce LEO Express pokračuje v přípravách na rozjezd a vyhlašuje další vlnu náboru stevardů a stevardek do moderních souprav LEO Express. Zájemci o tuto pozici se mohou až do konce září hlásit na kontakty uvedené na www.le.cz v rubrice Kariéra, kde jsou zveřejněny i podmínky pro uchazeče.

LEO Express vyhlašuje další vlnu náboru stevardů a stevardek
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

 

Již v srpnu do LEO Express nastoupila první skupina stevardů a stevardek, kteří nejprve prošli výběrovým řízením a kteří v současnosti absolvují důkladný nástupní výcvik. LEO Express již posílil také o strojvedoucí, dispečery, operátory call centra a pokladní. Počet členů vlakových posádek a dalších pracovníků nezbytných pro prosincový rozjezd dopravy společnosti LEO Express mezi Prahou a Ostravou přesáhne na konci roku 2012 stovku. 
 
LEO Express zájemcům o práci nabízí příležitost stát se součástí perspektivní a rychle rostoucí firmy, atraktivní pracovní prostředí, odpovídající finanční ohodnocení, zaměstnanecké benefity a možnost osobního a profesního rozvoje. 
 
„Stevardi a stevardky jsou pro úspěch naší společnosti nesmírně důležití, oni jsou ti vojáci v poli každodenní bitvy o zákazníka. Svým jednáním bezprostředně ovlivňují to, jaký dojem si z našich služeb odnesou cestující. Proto se našim zaměstnancům snažíme vytvořit co nejlepší pracovní podmínky. Pro mě osobně je kromě základních profesních dovedností a kvalit na stevardech důležité, aby to byly pozitivně laděné osobnosti, které dokážou zvládnout úkoly v LEO Express, poradí si s praktickými nesnázemi a především dovedou skvěle komunikovat s lidmi a vycházet cestujícím vstříc. Na zákazníky musíme myslet neustále a dělat vše pro to, abychom splnili  jejich přání – pokud možno i ta, která je ještě ani nenapadla. Pro cestující se budeme snažit dělat vždy něco navíc a poskytovat jim maximálně kvalitní služby,“ vykresluje svou vizi Leoš Novotný, majitel společnosti LEO Express.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…