LOM PRAHA TRADE uzavřel partnerství s Českou rugbyovou unií pro sezónu 2018

21.04.2018 19:56

Česká rugbyová unie (ČSRU) dnes na tiskové konferenci oznámila jméno nového partnera, kterým se stala společnost LOM PRAHA TRADE, zabývající se zahraničním obchodem v leteckém průmyslu. K podpisu smlouvy předními zástupci obou stran došlo na tiskové konferenci, pořádané k mezinárodnímu utkání mistrovství Evropy Česko – Moldavsko, které se konalo na stadionu Markéta v Praze.

LOM PRAHA TRADE uzavřel partnerství s Českou rugbyovou unií pro sezónu 2018
Foto: LOM PRAHA
Popisek: LOM PRAHA

„Sportovní sponzoring pro nás není zcela novou aktivitou. Od našeho založení podporujeme menší kluby či sportovní události,“ uvádí Miroslav Hejna, člen představenstva LOM PRAHA TRADE. „Pro vstup do ragbyové ligy při Armádním sportovním centru Dukla jsme se rozhodli především z důvodu úzkého napojení na Českou armádu. Naše společnost je 100 % vlastněna státním podnikem LOM PRAHA, jehož zakladatelem je Ministerstvo obrany České republiky,“ upřesňuje Miroslav Hejna.

V souvislosti s partnerstvím získal LOM PRAHA TRADE široká reklamní práva na domácích utkáních národního týmu mužů v seriálech ME v roce 2018 a při všech domácích přátelských utkáních národního týmu mužů ČR organizovaných ČSRU v ČR. Tato práva zahrnují mimo jiné on-line prezentaci či použití loga a titulu „Partner ČSRU“.

Společnost LOM PRAHA TRADE je stoprocentně vlastněnou dceřinou společností státního podniku LOM PRAHA působící v leteckém průmyslu od roku 2014. Společnost se zaměřuje na zahraniční obchod v oblasti údržby vrtulníků (draků) řady Mi, údržby motorů, reduktorů a jiných agregátů, na výcvik leteckého i pozemního personálu a zajišťování náhradních dílů pro údržbu vrtulníků a jejich agregátů.
Během své relativně krátké historie se společnosti povedlo vybudovat si významnou pozici v leteckém průmyslu a stát se vyrovnaným partnerem největších společností v tomto odvětví. Více o společnosti naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…