Lagardere Travel Retail rozšiřuje služby na Hlavním nádraží

06.02.2020 14:58

Společnost Lagardere Travel Retail, která je dlouhodobě největším tuzemským provozovatelem maloobchodního prodeje v cestovním ruchu, otevřela v prostorách Hlavního nádraží pět nově zrekonstruovaných gastro provozů (Pekařství Hello!, Costa Coffee, Burger King a dvakrát Bread&Co.).

Lagardere Travel Retail rozšiřuje služby na Hlavním nádraží
Foto: Lagardere Travel Retail
Popisek: Bread&Co

Novinky by měly přispět k dalšímu rozšíření služeb pro domácí i zahraniční cestující, kterých denně Hlavní nádraží odbaví přes 70 000.

„Hlavní nádraží v Praze jedním z nejdůležitějších dopravních uzlů v České republice. Nově otevřené a zrekonstruované provozovny zpříjemní pobyt na nádraží všem cestujícím z České republiky i ze zahraničí. Naše služby jsou určeny jak cestujícím, kteří nádražní halou jen procházejí, tak těm, kteří se zde zdrží při čekání na spoj o něco déle. Všem pomáháme zajistit příjemně strávený čas, velmi kvalitní služby a produkty,“ vysvětluje Richard Procházka, CEO Lagardère Travel Retail CR. 

Nově najdou na Hlavním nádraží cestující Pekařství Hello!. Jedná se o vlastní koncept společnosti Lagardère Travel Retail, který nabízí kvalitní čerstvé sladké i slané občerstvení a kávu to go. Inovovaný systém výdeje objednávek vychází vstříc cestujícím, kteří mají malou časovou rezervu. 

Odlišným typem konceptu, který je však stejně úspěšný a velmi oblíbený, je kavárna Costa Coffee. Pobočka mezinárodního řetězce nabízí kvalitní kávu, ručně připravenou vyškolenými baristy. Cestující si ji mohou vychutnat v moderním interiéru kavárny, nebo si ji odnést s sebou.

Nového designu a novinek v provozu se dočkala prodejna řetězce Burger King, která na Hlavním nádraží fungovala již dříve pod jiným provozovatelem. Společnost Lagardère Travel Retail zefektivnila provoz díky rozšíření kuchyně a úpravě zázemí. Zákazníci jistě ocení také prodloužení otevírací doby, nový design interiéru a v neposlední řadě také nový výdejní systém, který zrychluje objednávky. 

Již koncem minulého roku se na Hlavním nádraží otevřela také pobočka konceptu Bread&Co. Vedle klasické nabídky sladkých a slaných pekařských výrobků a čerstvých obložených sendvičů to go doplňují nabídku i teplá jídla. Zapečené sendviče a pravidelně se obměňující nabídku polévek (v pobočce umístěné vedle Burger King) oceňují zejména cestující, kteří si své jídlo chtějí vychutnat v příjemném prostředí provozovny.

„Všechny prodejny, které nyní nově provozujeme, vyžadovaly výrazné investice do interiéru i zázemí. Výsledkem jsou moderní provozovny s efektivní obsluhou a službami pro zákazníky. Ti jistě také ocení příjemné moderní prostředí. Mimořádný důraz klademe také na hygienu a vstřícný proškolený personál,“ dodává Richard Procházka. Mottem a cílem společnosti Lagardère Travel Retail je vytvořit takové prostředí a služby, kterými co nejvíce zpříjemní nejen každodenní cesty svých zákazníků. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…