Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na odborné funkce ve vrcholovém managementu podniku

19.04.2014 15:45

Lesy České republiky, s. p., dnes vyhlásily výběrová řízení na čtyři odborné funkce svého vrcholového managementu – konkrétně jde o pracovní pozice ekonomického ředitele, výrobně – technického ředitele, správního ředitele a obchodního ředitele. Tento krok navazuje na příslib nového generálního ředitele Lesů ČR Daniela Szóráda, který zazněl v okamžik jeho uvedení do funkce ministrem zemědělství Marianem Jurečkou dne 14. dubna 2014.

Lesy ČR vyhlásily výběrová řízení na odborné funkce ve vrcholovém managementu podniku
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

„Jak jsem již deklaroval, je pro mě vytvoření týmu nejbližších spolupracovníků v daný okamžik jednou z hlavních priorit. Uvědomuji si, že jedině s týmem odborně a lidsky kvalitních lidí mohu plnit jednotlivé, mnohdy náročné úkoly, které čekají na své řešení. Do dnes zahájených otevřených výběrových řízení se mohou hlásit kvalifikovaní lidé z praxe a to včetně stávajících zaměstnanců podniku ze všech organizačních úrovní.  Nevylučuji ani další spolupráci s některými ze současných ředitelů odborných úseků podniku a to v případě, že ve výběrovém řízení potvrdí předpoklady pro další vzájemnou spolupráci,“ podotýká generální ředitel Lesů ČR Daniel Szórád.

Uchazeči o pozice ředitelů odborných úseků ředitelství Lesů ČR by měli mít ukončené vysokoškolské vzdělání příslušného směru (minimálně magisterský studijní program nebo vyšší), minimálně pětiletou praxi v oboru, z toho minimálně tříletou praxi ve vedoucích funkcích. Dalšími předpoklady pro výkon daných funkcí jsou například znalosti daného sektoru a problematiky včetně zkušeností ze spolupráce s místní samosprávou. Požadována je také komunikativní znalost angličtiny nebo němčiny. Zájemci by měli též disponovat manažerskými schopnostmi, znalostmi právních předpisů a být občansky a morálně bezúhonní.

Přihlášky společně s požadovanými podklady mohou uchazeči posílat do 29. dubna 2014 na odbor personální a ekonomiky práce ředitelství podniku v Hradci Králové.

Detaily k vyhlášeným výběrovým řízením jsou zveřejněny na internetových stránkách Lesů ČR http://www.lesycr.cz .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…