Lesy Praha: Podzimní výlovy pražských rybníků

28.09.2020 21:20

Se začátkem podzimu nastává pro rybáře období, které je završením jejich celoroční práce, a tím je období výlovů. První výlov byl zahájen 24. září na Košíkovském rybníce, poslední rybí šupiny se v rybářských sítích zalesknou 17. listopadu na rybníce Pískovna.

Lesy Praha: Podzimní výlovy pražských rybníků
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Již tradičně i letos některé výlovy doplníme doprovodným programem pro školy i pro veřejnost. Těšit se na něj můžete při výlovu Motolského rybníka, Počernického rybníka, rybníka Šeberák a rybníka Martiňák. Kromě zajímavostí o rybách a rybářích se při doprovodném programu návštěvníci dozví i něco ze světa vodních ptáků a drobotiny.

Pro účast na doprovodném programu pro školy se objednávejte na telefonním čísle 777 358 375 (Štěpán Makrlík). Doprovodný program pro školy bude probíhat v souladu s platnými hygienickými pravidly.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…