Lesy Praha: Žáci z Mníšku pod Brdy sbírali jablka pro pražské zookoutky

22.10.2017 20:40

Obyvatele pražských zookoutků i pacienty ze Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy čekalo velké překvapení. Žáci 8.B ze Základní školy v Mníšku pod Brdy jim poslali celý přívěs jablek.

Lesy Praha: Žáci z Mníšku pod Brdy sbírali jablka pro pražské zookoutky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

V rámci celorepublikového dobrovolnického projektu s názvem „72 hodin“ se dali do sběru jablek v bývalém sadu poblíž školy a společnými silami jich sesbírali na 650 kg. Jablka jsme rozvezli do zookoutků v Malé Chuchli, v Kunraticích a v Hostivaři a část jablek také putovala na přilepšenou zraněným živočichům v Záchranné stanici hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy.

„72 hodin“ je třídenní projekt plný dobrovolnických aktivit, který probíhá na celém území České republiky. V průběhu letošního 5. ročníku se mohli všichni, kdo podporují myšlenku dobrovolnictví a není jim lhostejné jejich okolí, zapojit do úklidové akce, opravy veřejných prostor anebo uspořádat sportovní či hudební akci pro seniory či handicapované.

Děkujeme všem dobrovolníkům za jejich přispění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…