Létající vysílací časy s novou O2 TV

04.09.2013 9:15

"Velký zájem o novou O2 TV nás příjemně překvapil. Jen během prvních týdnů více než 1 200 lidí požádalo o přednostní převod na novou podobu televize," říká Jiří Dvorjančanský, ředitel marketingu společnosti Telefónica Czech Republic. "Věřím, že výhody nové O2 TV, a to zejména možnost zhlédnout pořady až 30 hodin po jejich odvysílání, přilákají i nové zákazníky."

Létající vysílací časy s novou O2 TV
Foto: red
Popisek: O2

Všech 142 tisíc zákazníků O2 TV získá postupně novou podobu O2 TV se všemi výhodami automaticky, zdarma, a bez jakéhokoli zásahu. Postupný převod začne v druhé polovině září a potrvá několik měsíců."Týden před plánovaným převodem dostanou naši zákazníci dopis a e-mail s informacemi o převodu, v den D dostanou ještě SMS. Následující den pak už uvidí nové rozhraní a budou moci využívat všechny přednosti nové O2 TV včetně funkce Zpětného zhlédnutí," upřesňuje Jiří Dvorjančanský. Datum převodu si každý zákazník může ověřit na stránce www.o2.cz/tv

Aby převod na novou O2TV proběhl úspěšně, je potřeba jediné - nechat zapnutý set-top-box a modem. Více o nové O2 TV a převodu na www.o2.cz/tv

Novou O2 TV podpoří od 2. září velká reklamní kampaň, která se objeví v televizi, tisku i na internetu. Jejím hlavním motivem je osvobození vysílacích časů, které poletují městem. Každý si tak může "chytit" svůj vysílací čas a zvolit si začátek pořadu. "Po revoluci, kterou jsme přinesli v mobilní komunikaci, teď přicházíme s revolucí v domácí zábavě. Dáváme lidem větší svobodu v plánování jejich času. Díky funkci Zpětné zhlédnutí se už nemusí řídit televizním programem," uvedl Pavel Jankovský, ředitel marketingové komunikace společnosti Telefónica.

Kampaň připravila agentura VCCP v produkci firmy Boogie Films. Natáčení proběhlo 7. a 8. srpna v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…