Letakomat.cz vám ušetří čas i peníze

13.01.2017 9:20

Po Vánocích praskají nákupní střediska opět ve švech pod náporem slevy chtivých zákazníků. Povánoční výprodeje jsou typické nejen pro tuzemské, ale i zahraniční obchody. Slevy mnohdy dosahují i 90 % a to je důvod, proč jsme vyměnili pojídání vánočního cukroví a koukání na pohádky za hon za zvýhodněným zbožím. Víte ale, že i během roku můžete v obchodech nakupovat potraviny, oblečení, kosmetiku i drogerii s výraznou slevou? Stačí jen vědět, kde ji hledat.

Letakomat.cz vám ušetří čas i peníze
Foto: letakomat.cz
Popisek: Letakomat.cz

Konec přeplněným schránkám

Nesnášíte ten pocit, když vybíráte totálně přecpanou poštovní schránku, ve které se nahromadily letáky ze všech možných obchodních řetězců? Mezi nimi aby člověk dopis či upomínku z pošty pohledal. A co takhle nalepit na schránku prosbu o nevhazování letáků a všechny aktuální letáky pro tento týden si jednoduše prolistovat online na stránkách www.letakomat.cz?

Letakomat.cz ulehčí přírodě i vaší kapse

Nejen, že ulehčíte naší planetě (jen na výrobu předvánočních letáků padne každý rok 1 200 stromů), ale také vaší schránce, v níž už se budou hromadit jen opravdu důležité dopisy a další dokumenty. Orientace na stránkách Letákomatu je opravdu velmi jednoduchá. Stačí zvolit obchodní řetězec, jehož leták chcete prolistovat a pak jen prohlížet aktuální slevy a výhodné akce. Najdete tam většinu obchodních řetězců v České republice. Například obchodní potravinový řetězec Globus (Globus leták - aktualní leták na týden), na zařízení domácnosti či kanceláře zde naleznete společnost JYSK (Jysk leták na tento týden) a na výběr dámského, pánského či dětského oblečení poskytuje letáky například společnost KIK (KIK aktualní leták tento týden) a mnoho mnoho dalších.

Komu jsou stránky www.letakomat.cz určeny?

Všem, kteří nechtějí složitě listovat v klasických tištěných letácích, nemají na tuto zdlouhavou aktivitu čas a zároveň myslí na dobro naší planety. Díky Letákomatu tak ušetří nejen svůj drahocenný čas, ale také peníze. V aktuálních letácích totiž najdete mnoho zajímavých slev a akcí, díky nimž naplníte košík až po okraj a zároveň nezruinujete peněženku ani bankovní konto.

Sledujte aktuální letáky a žádná sleva vám neunikne

Abyste nepřišli o žádnou z lákavých slev, nechte si posílat aktuální letáky na vaši e-mailovou adresu. Jakmile vyjde akční leták pro tento týden, budete o něm vědět jako první. Na email, který jste na stránkách zadali, vám přijdou čerstvé letáky s aktuální platností, které budou doslova prošpikované slevami a výhodnými nabídkami. Tak co? Potřebujete snad další důvody, proč dát Letákomatu šanci? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…