Letiště Praha: Eurowings slaví první výročí své základny v Praze

08.11.2022 9:48 | Tisková zpráva

Německá letecká společnost Eurowings slaví první rok své základny na pražském letišti, během kterého přepravila bezmála půl milionu cestujících. V rámci letního letového řádu létala společnost do 19 pravidelných destinací, v současném zimním letovém řádu pak Eurowings operuje do 12 destinací.

Letiště Praha: Eurowings slaví první výročí své základny v Praze
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

„Eurowings v létě posílili oblíbené dovolenkové destinace, jako je Malaga, Mallorca či Faro. V současném zimním letovém řádu zahájili hned čtyři nové linky, a to na Madeiru, do Hurghady a Marsy Alam a Osla. Po prvním roce je patrné, že se jedná o úspěšnou spolupráci, kterou budeme rozvíjet i do budoucna,“ říká Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Během letního letového řádu se řadil mezi destinaci s největším počtem cestujících Düsseldorf, destinací s nejvyšší obsazeností byla Mallorca. V rámci současného zimního řádu léta Eurowings do: Barcelony, Birminghamu, Düsseldorfu, Hurghady, Marsy Alam, Kodaně, Larnaky, Madeiry, Malagy, Osla, Říma a Stockholmu. Německá letecká společnost má na své základně v Praze tři stroje, dva stroje Airbus A320, jeden stroj A319.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …