Letiště Praha: Společnost Hard Rock otevírá ikonický Rock Shop

06.08.2021 22:45

Americký řetěz Hard Rock Cafe, který už přes deset let provozuje restauraci a obchod s merchandesingem v centru Prahy, se nyní rozrůstá o další pobočku.

Letiště Praha: Společnost Hard Rock otevírá ikonický Rock Shop
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

 a Letišti Václava Havla Praha se od 3. srpna 2021 otevírá jejich Rock Shop, kde cestující najdou všechny ikonické předměty z jejich nabídky merche, od triček, mikin, pinů, hrnků a mnoho dalších věcí. Nový obchod je situován v Terminálu 1, jenž je určen pro lety do zemí mimo Schengenský prostor.

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí

„Sortiment bude stejný jako ve všech našich Rock Shopech, přičemž na Letišti Václava Havla Praha budou ještě navíc k prodeji čtyři tematické připínáčky. Žádné jídlo ani nápoje se zde nebudou prodávat,“ upřesnila generální manažerka Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová. Právě pražská pobočka HRC připravovala přes rok a půl realizaci a otevření nové prodejny: „S týmem okolo letiště se nám spolupracovalo a komunikovalo velmi dobře. Moc se těšíme, až do shopu zavítají první pasažéři, a doufáme, že jim náš obchod zpříjemní čekání na let nebo příjezd do země,“ doplnila Lednová.

Praha se s Letištěm Václava Havla Praha zařadí k druhé evropské metropoli, kde je obchod s ikonickými předměty Hard Rocku. První Rock Shop je v německém Mnichově na Letišti Franze Josefa Strauße, které je druhým největším letištěm v zemi. „Letiště Praha se dlouhodobě věnuje zákaznické zkušenosti. Její součástí je nejen dostupnost různých produktů a služeb na letišti, ale také poskytnutí zážitku všem skupinám cestujících. Rock Shop je toho důkazem. Věříme, že cestující ocení jeho exkluzivní a ikonické produkty,“ říká František Kachlík, ředitel komerčních aktivit na Letišti Praha.

Otevírací doba Rock Shopu bude od 7 hodin do 21 hodin a cestující ho najdou na Terminálu 1, v neveřejné části na začátku prstu A.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…