Letiště Praha: SunExpress bude létat z Prahy do Antalye na Turecké riviéře

31.12.2018 22:14

Letecká společnost SunExpress, která je výsledkem společného podnikání Lufthansy a Turkish Airlines a zaměřuje se na letní dovolené, oznámila, že bude během příští letní sezóny létat z Prahy do Antalye, oblíbené letní destinace na Turecké riviéře.

Letiště Praha: SunExpress bude létat z Prahy do Antalye na Turecké riviéře
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Pravidelné lety budou cestujícím k dispozici od 11. června do 20. září 2019 dvakrát týdně, vždy v úterý a pátek. Novou linku bude dopravce provozovat letadly typu B737-800NG v konfiguraci pro 189 cestujících v ekonomické třídě. Na základě odhadů letiště se očekává, že spojení využije přibližně 10 tisíc cestujících ročně v obou směrech.

Zájem Čechů o letecké dovolené v Turecku stále roste. Za letní měsíce letošního roku se počet přepravených cestujících do Antalye téměř zdvojnásobil. Nová pravidelná linka tak spojení do této oblíbené destinace ještě rozšíří a nabídne další možnost i pro individuální turistiku,“ uvedl Václav Řehoř, předseda představenstva Letiště Praha.

„SunExpress se vždy snaží rozšiřovat své portfolio pro obě naše základny v Antalyi a také Izmiru. Spojení z Letiště Václava Havla Praha do Antalye bude tak dalším zajímavým přírůstkem, kterým doplníme naši síť destinací. Těšíme se, že na palubě našich letadel přivítáme mnoho českých cestujících, kteří budou chtít příští léto strávit na dovolené na plážích kolem Antalye,“ řekl Wilken Bellmann, vedoucí plánování leteckých spojení ve společnosti SunExpress.

Letový řád linky (od 11. června do 20. září 2019, Úterý, pátek):

Antalya – Praha* 15:55–18:05

Praha – Antalya* 18:40–22:35

* Uvedené časy jsou místní.

Antalya, město na pobřeží Středozemního moře v jihozápadní části Turecka, je největším letním letoviskem v Turecku. Kromě krásných pláží se Antalya může pochlubit také vodopády, historickým centrem města a vynikající kuchyní, což je také jeden z důvodů, proč si cestující vybírají tuto destinaci jako místo pro svou dovolenou.

Prodej letenek byl již zahájen prostřednictvím webových stránek dopravce www.sunexpress.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…