Letiště Praha hledá zájemce o pronájem obchodního prostoru ve veřejné části letiště

14.04.2019 7:34

Letiště Praha vypsalo otevřené koncesní řízení na provozovatele obchodní jednotky ve veřejné části letiště. Nový nájemník nahradí současnou provozovnu rychlého občerstvení Subway, která se nachází ve spojovací chodbě mezi Terminálem 1 a Terminálem 2.

Letiště Praha hledá zájemce o pronájem obchodního prostoru ve veřejné části letiště
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Letiště opět hledá nájemce, který nabídne cestujícím formu rychlého občerstvení. Termín pro podávání přihlášek je do 6. května 2019 a základní doba nájmu má být pět let.

Nový nájemník musí splnit několik kvalifikačních kritérií. Patří mezi ně například provozování hostinské činnosti po dobu minimálně poslední dva roky před zahájením koncesního řízení, dále provozování alespoň jedné provozovny se stejným sortimentem s obratem alespoň deset milionů korun za poslední účetní období a v neposlední řadě musel nový nájemník dosáhnout za poslední tři účetní období předcházející zahájení tohoto řízení obratu z hostinské činnosti v součtu minimálně čtyřicet milionů korun.

Při hodnocení zaslaných nabídek bude ze 40 % rozhodovat cena a z 60 % kvalitativní kritéria. Mezi ty patří například rozvržení obchodních prostor, vizualizace, design, sortiment, plán personálního zajištění a omni-channel retail.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…