Letiště Praha se stalo vítězem národního kola soutěže European Business Awards 2015/2016 v kategorii Customer Focus

11.11.2015 17:41

Letiště Praha, a. s., provozovatel Letiště Václava Havla Praha, vyhrálo pro Českou republiku prestižní ocenění. Společnost byla vyhlášena vítězem národního kola soutěže European Business Awards za Českou republiku. Jde o prestižní soutěž sponzorovanou sítí RSM a podporovanou předními osobnostmi obchodu, akademiky, médii a politickými špičkami z celé Evropy.

Letiště Praha se stalo vítězem národního kola soutěže European Business Awards 2015/2016 v kategorii Customer Focus
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

V rámci letošního 9. ročníku soutěže European Business Awards porota posuzovala přes 32 tisíc firem z 33 evropských zemí. Celkem 678 společností z celé Evropy bylo jmenováno vítězi národních kol, kteří postoupili do dalšího klání. V  kategorii Customer Focus, ve které zvítězilo Letiště Praha, se umístilo celkem 74 firem z celé Evropy, z toho dvě z České republiky.

„Jsme velmi hrdí na to, že můžeme reprezentovat Českou republiku v pozici vítěze národního kola soutěže European Business Awards, která je obecně vnímána jako ocenění nejdynamičtějších evropských společností. Nyní se připravujeme na další kolo posuzování kandidátů, kde budeme mít možnost detailněji vysvětlit, jak jsme dosáhli našich obchodních úspěchů,“ řekl Václav Řehoř, předseda představenstva Českého aeroholdingu, výhradního akcionáře Letiště Praha.

Adrian Tripp, generální ředitel European Business Awards, řekl na adresu výherců: „Blahopřeji Letišti Praha, stejně jako všem společnostem, které dostaly možnost reprezentovat své země v roli vítězů národních kol. Hrají důležitou roli při vytváření silnější evropské obchodní komunity.“

V dalším kole budou vítězové národních kol připravovat video prezentace, ve kterých se představí a přiblíží hlavní aspekty svých obchodních úspěchů. Porotci poté shlédnou všechna videa a nejlepšímu ze skupiny udělí velmi ceněný status Ruban d’Honneur. Jeho držitelé pak postoupí do hlavního finále European Business Awards 2016.

Zároveň budou videa vítězů národních kol zveřejněna na  stránkách soutěže European Business Awards www.businessawardseurope.com jako součást dvoukolového veřejného hlasování, ze kterého vzejdou národní vítězové veřejnosti za každou zemi. V loňském roce bylo odevzdáno přes 170 tisíc hlasů, vybranou společnost svými hlasy podporovali jak jejich klienti, zaměstnanci a kolegové, tak i veřejnost.

Od založení soutěže European Business Awards, která si klade za cíl podporovat rozvoj silnější a úspěšnější evropské obchodní komunity, je jejím hlavním sponzorem a propagátorem společnost RSM, sedmá největší síť auditorů, daňových poradců a poradenských firem na světě se silným zastoupením v Evropě.

V rámci ročníku 2014/2015 byly v soutěži zastoupeny všechny členské státy Evropské unie plus Turecko, Norsko, Švýcarsko, Srbsko, Chorvatsko a Makedonie. Společně vygenerovaly příjmy přesahující 1,5 triliónů eur, zisky přesahující 60 biliónů eur a zaměstnávaly přes 2,5 miliónu lidí.

Další informace o vítězích, soutěži European Business Awards a RSM najdete na: www.businessawardseurope.com nebo www.rsmi.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…