Letiště Praha zavádí bezplatný odvoz z Parkingu D

01.09.2012 13:54

Cestující, kteří zaparkují své vozidlo v Parkingu D, mohou od 3. září nově využít bezplatný odvoz komfortním klimatizovaným mikrobusem přímo k Terminálu 1 či 2. Krytý a hlídaný Parking D je určen zejména pro dlouhodobé parkování a je cenově zvýhodněný. Týdenní parkovné se pohybuje už od 750 Kč.

Letiště Praha zavádí bezplatný odvoz z Parkingu D
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Nová bezplatná služba spočívá v pohodlné a rychlé přepravě z hlídaného a krytého Parkingu D přímo před halu Terminálu 1 nebo Terminálu 2 a zpět. Prostorný klimatizovaný mikrobus jezdí mezi třemi zastávkami denně v pravidelném intervalu 15 minut v době od 5 do 22 hodin. V nočních hodinách je na základě telefonické žádosti cestujícího přistaven menší mikrobus přímo na zastávku, kde se cestující nachází. „Jsem přesvědčen, že tato novinka zvýší komfort pro cestující, kteří zaparkují na našem cenově nejvýhodnějším parkovišti, které je od terminálů vzdáleno několik set metrů, a následně se rychle a pohodlně přepraví přímo před odletovou halu. Totéž platí pro cestu zpět po příletu,“ uvedl Jozef Sinčák, výkonný ředitel Letiště Praha pro Obchod a korporátní služby.

Parking D je nejvýhodnější řešení pro ty, kteří letí na delší cestu do zahraničí (např. rodiny na dovolenou) a hledají levné, kryté a hlídané parkoviště na pražském letišti. Je vybaven nejmodernějším kamerovým systémem a od 1. září bude v jeho prostorách přítomna non-stop fyzická ostraha.

O Letišti Praha:
V roce 2011 odbavilo 11,8 milionů cestujících. Letiště Praha získalo v roce 2011 cenu Eagle Award od asociace IATA za nejvíce se rozvíjející letiště světa. Cestující mají v letní letové sezóně 2012 k dispozici nabídku 48 leteckých společností spojujících Prahu přímou linkou se 121 destinacemi po celém světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…