Letiště VH: REST & FUN CENTER zve cestující na kávu s croissantem zdarma

05.02.2013 19:01

Nedávno otevřené REST & FUN CENTER, které nabízí odpočinek i zábavu, připravilo pro cestující na Letišti Václava Havla Praha akci „káva a croissant zdarma“. Nabídku mohou využít cestující, kteří přilétají na Terminál 1 nebo z něho odlétají. O akci informujeme cestující přímo v tranzitním prostoru terminálu formou letáčků, které na příletech a odletech rozdávají hostesky.

Letiště VH: REST & FUN CENTER zve cestující na kávu s croissantem zdarma
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

REST & FUN CENTER se svým Internet Café je novou alternativou pro cestující, kteří hledají na letišti soukromí v příjemném prostředí, kvalitní služby a občerstvení cenově dostupné pro každého. Kromě výborné kávy si zde mohou cestující zpříjemnit čekání na svůj let výběrem z nabídky zajímavých služeb. Třeba pokoj k odpočinku si lze objednat už od 299 Kč. Další možnou variantou jsou zábavní pokoje s domácím kinem nebo X-boxem, vybavená pracovna nebo rodinný pokoj s dětským koutkem. Kromě relaxace a zábavy je zájemcům k dispozici privátní sprcha, která osvěží po dlouhé cestě.

REST & FUN CENTER je přístupné cestujícím v rámci Terminálu 1, tedy směřujícím do zemí mimo schengenský prostor. Recepce je otevřena denně od 6:00 do 23:30, v této době lze také využít zvýhodněné nabídky káva + croissant zdarma. Za vstup do centra se neplatí, zpoplatněno je pouze využívání jednotlivých služeb.

Více informací najdete na www.prg.aero v sekci Služby a volný čas - REST & FUN CENTER.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…