Lipno láká před víkendem na ideální sněhové podmínky

07.01.2016 12:35

Nejlepší víkend v letošní zimě zažijí lyžaři ve Skiareálu Lipno. Ten hlásí ideální podmínky a přes čtyři kilometry sjezdových tratí, na kterých je půl metru technického i čerstvě napadaného přírodního sněhu.

Lipno láká před víkendem na ideální sněhové podmínky
Foto: Archiv Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

„Díky zlepšenému počasí pokračujeme v zasněžování dalších tratí. Zatím jsou otevřené sjezdovky Jezerní, Spojovací, Lišáka Foxe a Dámská,“ uvedl ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

Na lipenských sjezdovkách je denně přes 1500 lyžařů, kteří využívají denního i večerního lyžování. „U vleků se netvoří fronty, lyžuje se bez čekání a doufáme, že co nejdříve otevřeme i další sjezdovky. Především se pak těším na Vyhlídku, což je červená sjezdovka a největší novinka letošní sezóny,“ upozornil Dušek.

Areál znovu připravuje i celou řadu akcí. Sobota bude Dnem s handicapem a na programu je například jízda na monoski, nebo návštěva Aquaparku Lipno. „Víkend bude vrcholit v neděli v 19 hodin večerním vítáním hostů, kdy bude znovu připravená celá řada soutěží a her,“ konstatoval Dušek.

Zmínil, že lyžaři začátečníci se mohou obrátit na zkušené instruktory místní lyžařské školy a děti budou znovu bavit animace s lišákem Foxem. Lipenské středisko nabízí v lednu také výrazné slevy na skipasy. „S kartou hosta Lipno.card ušetří lyžaři na tři a vícedenním skipasu až dvacet procent a Stezkabus i depot, kde si mohou přezout lyže před výšlapem na Stezku korunami stromů, mají zdarma,“ doplnil Dušek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.