Litoměřice: Audiologická ambulance nemocnice bude brzy mít novou kabinu pro vyšetření sluchu

16.06.2019 22:27

Celých dvacet let sloužila pacientům audiologické ambulance litoměřické nemocnice kabina pro vyšetření sluchu. Nyní bude demontována a v rámci druhé etapy rekonstrukce audiologické ambulance bude nahrazena zcela novou audiokabinou v hodnotě přes 200 tisíc korun.

Litoměřice: Audiologická ambulance nemocnice bude brzy mít novou kabinu pro vyšetření sluchu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Druhá etapa prostor audiologické ambulance bude probíhat v době od 12. do 18. června. „V této době nebude možné provádět vyšetření sluchu,“ upozornila vrchní sestra odborných ambulancí a doplnila, že audiologická vyšetření bude možné si objednat v ORL ambulanci v Terezínské ulici v Lovosicích na telefonním čísle 416 731 447.

První etapa rekonstrukce audiologické ambulance probíhala v létě loňského roku. Zahrnovala stavební úpravy prostor včetně jejich prosvětlení a vybudování bezbariérového přístupu. Ve druhé etapě proběhne výmalba stěn, položení podlahové krytiny a osazení nové vyšetřovací kabiny. V blízké budoucnosti je pro toto pracoviště v plánu rovněž nákup nového audiometru a tympanometru v hodnotě zhruba 430 tisíc korun. Pro toto přístrojové vybavení byly nedávno upřesněny specifikace parametrů a brzy budou vyhodnoceny zaslané nabídky na dodání.

O znovuotevření ambulance po druhé etapě rekonstrukce bude nemocnice pacienty informovat na svých internetových stránkách a facebookovém profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…