MAS Naděje: Zlepšovat se dá stále, práce na systémové spolupráci škol na Litvínovsku pokračuje

14.10.2022 21:20 | Tisková zpráva

Jen co skončila systémová spolupráce škol, města Litvínov, institucí a veřejnosti pod názvem Místní akční plán rozvoje vzdělávání II pro ORP Litvínov, pracovali jeho realizátoři z Místní akční skupiny Naděje o.p.s. a z Města Litvínov na jeho pokračování.

MAS Naděje: Zlepšovat se dá stále, práce na systémové spolupráci škol na Litvínovsku pokračuje
Foto: MAS Naděje
Popisek: MAS Naděje, o.p.s. - logo

Zrodil se tak „Místní akční plán rozvoje vzdělávání III pro ORP Litvínov,“ který odstartoval v květnu tohoto roku a jeho realizace bude probíhat až do listopadu roku 2023.

Anketa

Jste ještě schopni zajistit si dostatek kvalitního jídla?

16%
hlasovalo: 16316 lidí

„Navazujeme na úspěchy z předchozího projektu, kdy se podařilo zrealizovat spoustu hmatatelných aktivit jak pro žáky, rodiče, učitele nebo školy,“ sdělila Kamila Rejčová, manažerka navazujícího projektu z Místní akční skupiny Naděje o.p.s. I město Litvínov oceňuje výstupy předchozího projektu, a proto vítá projekt navazující. „Pro nás jako pro zřizovatele základních škol je důležité podporovat spolupráci nejen mezi školami navzájem, ale i s rodiči a dalšími institucemi, jako jsou například zaměstnavatelé,“ uvedla Veronika Knoblochová z Odboru sociálních věcí a školství města Litvínov.

Cílem navazujícího projektu je podporovat společné plánování a sdílení aktivit v území vedoucí ke zlepšení kvality vzdělávání ve školách tím, že bude podpořena spolupráce zřizovatelů škol, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání včetně organizací neformálního vzdělávání.

Veškeré aktivity jsou realizovány díky projektu „Místní akční plán rozvoje vzdělávání III pro ORP Litvínov,“ (reg. číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0023025).
Více informací o projektu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…