MHMP: Dopravní opatření v souvislosti s akcí Spanilá jízda skútrů Vespa Prahou

17.06.2021 8:24

V sobotu 19. června 2021 se v Praze uskuteční Spanilá jízda skútrů Vespa. Povede po komunikacích na území městských částí Praha 1, 2, 3, 5, 6, 7 a 8. V trase jízdy je povolen pohyblivý zábor.

MHMP:  Dopravní opatření v souvislosti s akcí Spanilá jízda skútrů Vespa Prahou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Nové radnice, sídla pražského magistrátu

Odjezd účastníků jízdy, kterých by mělo být cca 250, je plánován v 11:00 hodin z parkoviště v ulici U papírny, Praha 7, návrat na stejné místo do cca 12:30 hodin.

Trasa jízdy povede po komunikacích: U papírny, Železničářů, Plynární, Argentinská, Za viaduktem, nábř. Kapitána Jaroše, nábř. Edvarda Beneše, U Bruských kasáren, Chotkova, Mariánské hradby, Jelení, Keplerova, Pohořelec, Dlabačov, Bělohorská, Vaníčkova, Turistická, Na Hřebenkách, Švédská, Zapova, Holečkova, nám. Kinských, Újezd, Karmelitská, Malostranské nám., Letenská, Klárov, Mánesův most, nám. Jana Palacha, Křížovnická, Smetanovo nábř., Masarykovo nábř., Rašínovo nábř., Svobodova, Na slupi, Benátská, Kateřinská, Lípová, Štěpánská, Václavské nám. (2x otočka před pěší zónou se zastávkou do 20 min.), Opletalova, Růžová, Olivová, Politických vězňů, Panská, Na příkopě, Hybernská, Husitská, Trocnovská, Prvního pluku, Křižíkova, Ke Štvanici, Rohanské nábř., Voctářova, Štorchova, Libeňský most, Jankovcova, U Uranie, Ortenovo nám., Vrbenského, Partyzánská, Na zátorách, U papírny. Trasou dotčené komunikace budou uzavírány na dobu nezbytně nutnou pro průjezd kolony. Na akci je zajištěna asistence Policie ČR.

Pořadatelem akce je Vespa Club Czech Republic z.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

19:15 Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

Průmyslová produkce v březnu meziročně reálně klesla o 2,7 %. Meziměsíčně byla nižší o 1,6 %. Hodnot…